Bel ons
074-2912235
Mail ons
info@assinkschipholt.nl

Hoe werken we?

Korte lijnen: flexibel en overzichtelijk.

Persoonlijk en flexibel

Binnen Assink & Schipholt houden we de lijnen kort. Op die manier kunnen we dynamisch te werk gaan. We werken met staal, maar we zijn er niet van gemaakt. Onbuigzaamheid is ons vreemd. Onze planning en productie houden we flexibel en overzichtelijk. Daardoor kunnen we zeer korte levertijden realiseren.


De kleinschalige opzet van Assink & Schipholt resulteert bovendien in persoonlijke betrokkenheid van onze medewerkers. We weten voor wie we aan het werk zijn.

Onze persoonlijke en flexibele benadering biedt tevens een uitgelezen mogelijkheid om maatwerk te leveren: het maken van afwijkende, speciale producten beschouwen wij als een uitdaging. U kunt van onze diensten gebruik maken in alle fasen van de productontwikkeling, van ontwerp tot eindproduct.

Bij Assink & Schipholt houden we van korte lijntjes. Dat maakt ons flexibel, waardoor we u van dienst kunnen zijn met snelle maatoplossingen. En we denken met u mee. Uw opdracht is een investering: met onze ervaring en expertise helpen wij u graag om die investering ten volle te benutten. Onze medewerkers weten immers als geen ander dat het ijzer gesmeed moet worden als het heet is.