DE MENS, HET METAAL
EN DE MACHINE

Omdat we bij Assink & Schipholt alleen voor perfectie gaan beschikken we over een zeer modern en geavanceerd machinepark.

BLIJVEN INVESTEREN IN EEN HOGE STANDAARD

Assink & Schipholt produceert plaat- en constructiewerk. Dat doen we uiteraard met machines; niet voor niets hebben we de beschikking over een zeer modern en geavanceerd machinepark.

Door te blijven investeren in de organisatie, de medewerkers maar ook zeker in de juiste machines, weet Assink & Schipholt haar hoge standaard al vele jaren te continueren.

Finnpower L6 Laser

lasermachine

Timesavers 42 series RB

borstel- en afbraam machine

Safan Darley E-Brake 150T

kantpers

FINNPOWER L6 LASERMACHINE

Om onze klanten snelle leveringen tegen een concurrerende kostprijs te kunnen bieden hebben wij sinds enige tijd een L6 lasersnijmachine van Finn-Power in gebruik. Deze werkt met digitaal geregelde lineaire aandrijfmotoren die de vliegende optiek met snelheden tot 300 m/min positioneren. Samen met de hoge versnelling (2g) in alle asrichtingen en de dikte- en materiaalafhankelijke snijsnelheid biedt de L6 daarmee een ongekende dynamiek en productiviteit die m.n. in het dunne-plaatgebied tot hun recht komen. De lasersnijmachine L6 van Finn-Power kan tot 20 mm dik staal bewerken.

TIMESAVERS 42 SERIES RB BORSTEL- EN AFBRAAMMACHINE

Tijdens het lasersnijden ontstaan vaak bramen en ruwe randen langs het snijvlak. Voor een zuivere maatvoering en een strak uiterlijk moeten die randen worden nabewerkt. Assink & Schipholt gebruikt daarvoor de GRINDINGMASTER Multi Directional brush machine, ook bekend als de 42-series-RB, van Timesavers. Met deze breedbandmachine kunnen we alle vlakke werkstukken bewerken doormiddel van schuren en slijpen. Door de slijpbanden voor en na de roterende borstels worden ook materialen met extra ruwe randen mooi afgewerkt.

SAFAN DARLEY E-BRAKE 150-3100 T3 KANTPERS

Deze servo-elektronische kantpers is de Original E-Brake in robuuste versie voor het zwaardere segment tot en met 150 ton perskracht en een werklengte tot en met 3100 mm. Onze Safan Darley kantbank heeft de meest nauwkeurige en constante buighoek over het gehele bereik van de machine. De unieke gepatenteerde rollenaandrijving in de bovenbalk zorgt voor een gelijkmatige, directe verdeling van krachten